Service

Rijklaarmaakkosten (Indien gewenst)

Wij als Car Parc B.V. zorgen ervoor dat de occasion rijklaar gemaakt wordt door erkende service punt

 Wat houdt rijklaar maken in en wat doen wij voor €695,-?

- Nieuwe APK bij aflevering
- NAP (Nationale Auto Pas) gecontroleerde kilometerstand
- Volledige afleverbeurt (wat besproken is)
- Halve tank brandstof
- Tenaamstelling nieuwe auto, aanvragen motorrijtuigenbelasting en vrijwaren huidige auto
- Interieur reinigen en lak polijsten en in de was zetten

Nieuwe APK bij aflevering
Onze erkende service punten controleren elke occasion op de controlepunten en voeren - indien nodig - reparaties uit. Bij auto's die officieel nog niet toe zijn aan een APK controleren wij deze toch op de APK-controlepunten, om er zeker van te zijn dat er geen mankementen zijn. U krijgt hier een rapport van mee.

NAP (Nationale Auto Pas) gecontroleerde kilometerstand
Wij verstrekken elke Nederlandse auto van een NAP-uitdraai, die wij ook aan u zullen aanrijken. Met een gecontroleerde kilometerstand weet u zeker dat u een juiste occasion heeft gekocht. Bij occasions die geïmporteerd zijn door Car Parc B.V. leveren wij de volledige informatie aan(indien die aanwezig zijn), zodat u kunt zien dat de kilometerstand juist is. Wij importeren uit eigen betrouwbare dealernetwerk in het buitenland.

 

 

Banden
Wij leveren uw auto af met een bandenprofiel van minimaal 2,5 millimeter! Een normaal BOVAG- bedrijf hanteert een minimumgrens van 1,8 mm.

Brandstof
Elke occasion wordt afgeleverd met een halve tank brandstof.

Tenaamstelling
Als RDW-gemachtigde zorgen wij ervoor dat het kenteken tenaamgesteld wordt. U ontvangt dan thuis het nieuwe kentekenbewijs op creditcard formaat. Daarnaast verzorgen wij de aanmelding bij Centraal Bureau Motorrijtuigenbelasting en wordt een eventuele inruilauto overgeschreven met een origineel RDW-vrijwaringbewijs.

Interieur & Lak
Vóór aflevering wordt het interieur grondig gereinigd met bekledingsreiniger en behandeld om vieze geurtjes tegen te gaan. De lak wordt gepolijst, in de was gezet en eventuele kleine beschadigingen worden zo netjes mogelijk gecamoufleerd. Daarnaast wordt het dashboard in speciale lotion gezet om verkleuring en uitdroging tegen te gaan.

Hebt u nog vragen, bel gerust:
013-203 21 87 of 06-40 57 25 07
of mail naar: info@car-parc.nl